Årsoppgjør

Ønsker du årsoppgjør fra en regnskapsfører som kan din bransje og bidrar til bedre økonomisk styring og bedre resultater? Trenger du et vinnende* regnskapsbyrå som leverer i tide?

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Med oppdatert regnskap ser du hvordan det går, og du tar riktige beslutninger i tide.

Hvordan

Med 100% skybaserte løsninger og regnskapsfører som kan din bransje får du bedre regnskapsinformasjon.

Hva

Skreddersydde løsninger for deg. En enkel og forutsigbar tjeneste for å få oppdatert regnskap.

Hjem » Årsoppgjør

Hva du kan få hjelp med

Årsoppgjør og regnskap fra a til å

Regnskap for AS og ENK

Len deg tilbake og fokuser på å godkjenne utgifter i ditt system. Først går mye automatisk i fakturamottaket, deretter posterer din regnskapsfører riktig, raskt og kostnadseffektivt. Med oppdatert regnskap styrer du bedre.

Rapportering

Planlegging av innkjøp og investeringer blir så mye lettere riktig dersom du har oppdatert regnskap med oss. Du får også unike og nyttige rapporter som gir deg et godt bilde av hvordan det går.

Regnskap og jus

Du er ekstra trygg hos oss da vi har 5 advokater i vårt kontorfellesskap som har god kunnskap innenfor mange felt. Deres kompetanse benyttes gjerne i skjæringspunktet mellom regnskap og jus

Kom i gang

Ikke la vanskelige saker bremse deg, ha fokus på det du er flinkest til

Skybaserte løsninger og integrasjoner til Altinn og til bank er med på å bidra til effektiv drift, og til at du får et oppdatert regnskap. Periodiseringer, MVA-oppgjør, lønn blir gjort. Med regnskapsfører fra oss har du alt på stell.

Verdiløfte

Du kan være trygg hos On Time

Du blir godt tatt vare på hos oss. Det er kvalitet i alle ledd og vi lover å bruke effektiv teknologi og å fornye oss hele tiden. Vi lovar at vi gjør alt for at ditt regnskap skal være så oppdatert som mulig, at vi er nøyaktige og at du kan ta bedre beslutninger gjennom å bruke regnskapsfører fra oss.

  • Full kontroll
Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00