Jobb – regnskap

Ønsker du jobb som regnskapsfører? Er du interessert i å jobbe med gode løsninger? Vil du høre mer om hvordan det er å jobbe i et vinnende* regnskapsbyrå?

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Med oppdatert regnskap i tide ser du hvordan selskapet går, og du tar riktige beslutninger raskere.

Hvordan

Med 100% skybaserte løsninger og du som kan din bransje får kunden bedre regnskapsinformasjon.

Hva

Skreddersydde løsninger for deg. Et enkelt, forutsigbart, nøyaktig og oppdatert regnskap.

Hjem » Jobb med regnskap

Hva du kan få jobb med

Årsoppgjør og regnskap fra a til å

Regnskap for AS og ENK

Du kan jobbe med regnskap i nye moderne løsninger. Det er en fin avveining mellom hvor nytt og hvor utprøvd noe skal være. Du får kunder og fokus ut fra bransjer du spesialiserer deg i.

Et godt arbeidsmiljø

Du blir godt tatt vare på i din nye jobb med regnskap. Konkurransedyktige betingelser. Nyoppusset kantine og sentral beliggenhet. Du får godt utstyr, og vi har profesjonell IT-drift.

Regnskap og jus

Du får litt ekstra kompetanse hos oss med tanke på at vi har eiere som også eier advokatbyrå. Det oppstår spesialkompetanse i skjæringspunktet mellom regnskap og jus.

Kom i gang

Ikke la vanskelige saker bremse deg, ha fokus på det du er flinkest til

Skybaserte løsninger og integrasjoner til Altinn og til bank er med på å bidra til effektiv drift, og til at du får et oppdatert regnskap. Periodiseringer, MVA-oppgjør, lønn blir gjort. Med regnskapsfører fra oss har du alt på stell.

Verdiløfte

Du kan være trygg hos On Time

Du blir godt tatt vare på hos oss. Det er kvalitet i alle ledd og vi lover å bruke effektiv teknologi og å fornye oss hele tiden. Vi lovar at vi gjør alt for at ditt regnskap skal være så oppdatert som mulig, at vi er nøyaktige og at du kan ta bedre beslutninger gjennom å bruke regnskapsfører fra oss.

  • Full kontroll
Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00