Lønnsregnskap

Ønsker du lønnsregnskap fra en regnskapsfører som kan din bransje og bidrar til bedre økonomisk styring og bedre resultater? Trenger du et vinnende* regnskapsbyrå som leverer i tide?

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Med oppdatert regnskap ser du hvordan det går, og du får bedre beslutningsevne. 

Hvordan

Med 100% skybaserte løsninger og regnskapsfører som kan din bransje får du bedre regnskap.

Hva

Skreddersydde løsninger for deg. En enkelt og forutsigbart tjeneste for oppdatert regnskap.

Hjem » Lønnsregnskap

Hva du kan få hjelp med

Lønnsregnskap +++

A-meldinger

Fokuser på det du er flinkere til enn andre. Her går lønn, a-meldinger, feriepenger, arbeidsgiveravgtift, forskuddstrekk i boks. Du kan heller bruke tiden på å få din bedrift opp og frem.

Timeregistrering

Du er i forkant av utviklingen med oss. Vi følger med og er i forkant av utviklingen. Med en høy grad av digitalisering sparer du tid, og du får bedre informasjon. Timeregistrering i henhold til GDPR.

Regnskap fra a til å

Du kan få 100% skybasert regnskap fra a til å. Raskt, kostnadseffektivt og nøyaktig. Med bedre oppdatert regnskap i henhold til reglene og unikt god rapportering styrer du skuta riktig.

Kom i gang

Ikke la vanskelige saker bremse deg, ha fokus på det du er flinkest til

Skybaserte løsninger og integrasjoner til Altinn og til bank er med på å bidra til effektiv drift, og til at du får et oppdatert regnskap. Periodiseringer, MVA-oppgjør, lønn blir gjort. Med regnskapsfører fra oss har du alt på stell.

Verdiløfte

Du kan være trygg hos On Time

Du blir godt tatt vare på hos oss. Det er kvalitet i alle ledd og vi lover å bruke effektiv teknologi og å fornye oss hele tiden. Vi lovar at vi gjør alt for at ditt regnskap skal være så oppdatert som mulig, at vi er nøyaktige og at du kan ta bedre beslutninger gjennom å bruke regnskapsfører fra oss.

  • Full kontroll
Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00