Om oss i:

On Time Regnskap AS
On time Advokatregnskap AS
Praksisutvikling AS

Gårsdagens regnskap ført i dag!

Trenger du et vinnende* regnskapsbyrå som leverer i tide? Gårsdagens regnskap ført i dag.

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Med oppdatert regnskap ser du hvordan selskapet går, og du tar riktige beslutninger i tide.

Hvordan

Med 100% skybaserte løsninger og regnskapskonsulent som er spesialist i din bransje får du bedre regnskap.

Hva

Skreddersydde løsninger for deg. Et enkelt, forutsigbart, nøyaktig og oppdatert regnskap.

År i bransjen

Du får hjelp av et regnskapsbyrå med både erfaring og nyskaping.

Fornøyde kunder

Du er hjertelig velkommen som kunde hos oss. Spør oss gjerne!

Flinke regnskapsførere

Du blir matchet med en regnskapsfører som kan din bransje. 

Vår historie

On Time Regnskap AS ble grunnlagt for å få bedre regnskapstjenester til egne selskaper. Vi lover fortsatt å være bedre gjennom å være raske, nøyaktige og å bruke den mest effektive teknologien. For at du skal ha ditt regnskap i tide. Med et oppdatert kart styrer du skuta bedre og går ikke på skjær.
Tore Jahren ble daglig leder i 2018 og satte i gang med å ta byrået til nye høyder. Opp i skyen. Dette arbeidet ble prisbelønt med Visma Cloud Accounting Awards i omstilling. Året etter oppnådde byrået AAA-kredittrating selv med sterk vekst. Vi lover deg at vi skal fortsette å drive dette regnskapsbyrået godt for å kunne yte deg de beste tjenestene!
PraksisUtvikling AS ble etablert i 1998. Formålet var å yte regnskapstjenester og økonomirådgivning for næringsdrivende tannleger og leger. Selskapet ble etablert av siviløkonom/autorisert regnskapsfører Anton Gomnæs, som ved etableringen av Praksisutvikling AS hadde bred erfaring fra ledende stillinger innen bank og forsikring. Bransjeerfaringen knyttet til næringsdrivende tannleger og leger har i hovedsak bakgrunn i hans erfaring med arbeid for disse i tidligere Vital Forsikring (nå DNB), og fra stilling som daglig leder i Dentamed AS. Dette var et servicekontor som blant andre Legeforeningen og Tannlegeforening var eiere av, og som utførte regnskaps- og rådgivningstjenester.
Selskapet har stabil bemanning, som sikrer fast kontaktperson til regnskapskunder.
Vår kjernevirksomhet er regnskapsføring og rådgivning innen økonomi, administrasjon og finansiering for tannleger og leger.
On Time Advokatregnskap AS er et skybasert og autorisert regnskapsførerselskap som har spesialisert oss på advokatregnskap. Vi har god erfaring med integrasjoner mellom saksbehandlingssystem og regnskapssystemer for å få en mest effektiv flyt.
I tillegg til å ha ekstra fokus på korrekt behandling av klientmidler, så er vi en fullverdig samarbeidspartner både ved utfakturering, lønn, behandling av inngående fakturaer og årsoppgjør.

Du får hjelp fra oss

Team On Time

Du får en regnskapsfører som kan din bransje. I On Time er det flere bransjer dekket, men med mest fokus på advokatbransjen, og bygg og anlegg. Er din bedrift i en bransje vi ikke dekker, så sender vi deg til riktig sted. Du kan regne med god kundebehandling, og raskt og nøyaktig regnskap.

Tore Jahren

Tore Jahren

Daglig leder / Aut. regnskapsfører

 

951 82 249

Tore Jahren har jobbet innen regnskap, finans og høyere økonomiske stillinger de siste 10 år. Er en pågangsdriver i skybaserte løsninger og gjør utfordringer til muligheter. Har vært med å etablere flere selskaper og holder også kurs/ foredrag innenfor samarbeid i skyen både for kunder og regnskapsførere.

Olga Gilmiyarova

Olga Gilmiyarova

Regnskapskonsulent

 

991 27 604

Olga Gilmiyarova har siden 2012 variert og bred erfaring med regnskapsføring og økonomisk rådgivning for større og mindre bedrifter. Hun er hardtarbeidende og er opptatt av å tilby sine kunder god service.
Olga har stor interesse for detaljer, og har god erfaring med web-baserte regnskapssystemer som Tripletex og Visma eAccounting.

Mads Aanerud

Mads Aanerud

Regnskapskonsulent

 

971 18 684

Mads Aanerud har lang erfaring med regnskapsførsel for ulike bransjer. Han har vært ansatt i On Time Regnskap AS siden 2005.

Agnieszka Giermach

Agnieszka Giermach

Regnskapskonsulent

971 18 684

Agnieszka:
er utdannet økonom ved Handelshøyskolen BI.
Har erfaring fra regnskapskontorer. Jobbet med ulike bransjer og i flere regnskapssystemer.
Blir straks autorisert regnskapsfører.

Du får hjelp fra oss

Team On Time Advokatregnskap

Du får en regnskapsfører som kan advokatbransjen.

Petter Johnsgaard

Petter Johnsgaard

Regnskapskonsulent

 

968 09 050

Petter Johnsgard har jobbet med regnskap siden 2004. De fleste årene har han jobbet i regnskapsbyrå, hvor han har opparbeidet seg god kompetanse innenfor de fleste regnskapsområdene. Petter har også jobbet som regnskapssjef, samt leid seg inn som konsulent for å bistå selskaper med regnskap, interne rutiner og implementering av systemer. Han har de siste årene spesialisert seg innenfor advokatregnskap.

Du får hjelp fra oss

Team Praksisutvikling

Du får en regnskapsfører som kan din bransje. I Praksis Utvikling AS er det fokus på tannleger og leger. Du kan regne med god kundebehandling, og raskt og nøyaktig regnskap.

Malgorzata Narkiewicz

Malgorzata Narkiewicz

Regnskapskonsulent

971 18 684

Malgorzata Narkiewicz er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig. Hun utfører kvalitetskontroller og bistår kunder med rådgivning innen lønn, skatt og regnskap. Hun har regnskapserfaring fra bransjer knyttet til tannleger og leger men også investeringsselskaper og selskaper innen bygg og anlegg. Malgorzata har jobbet innen regnskap siden 2009. Hun har både teamleder- og ledererfaringer fra tidligere arbeidsplasser. Hun er opptatt av å tilby sine kunder god service.

Inger Lien

Inger Lien

Regnskapskonsulent, avd. Hønefoss

 

971 18 684

Inger Lien har jobbet innen regnskap i over 25 år. De siste 15 år i all hovedsak regnskap for tannleger.

Torunn R. Seljevold

Torunn R. Seljevold

Regnskapskonsulent

 

971 18 684

Torunn Rørbakk Seljevold, har jobbet med regnskap både i bedrifter og regnskapskontor, med kunder både innenfor lastebil/verksted, reiseliv og maskinentrepenør-virksomheter.
Fra 2011 ansatt hos Praksisutvikling AS, og porteføljen består i hovedvekt på tannleger, spesialister, leger og legesentre. Jobber med kunder som: Tårnåsen Legesenter AS, Spesialistsenteret Pilestredet Park AS og Asker Tannregulering AS. Har drevet med konkurranseskyting innenfor DFS siden høsten 2006 og er utdannet skyteinstruktør. Har hatt verv som ungdomsleder og kasserer i skytterlaget, og har deltatt på Landsskytterstevnet fra og med 2007.

Bjørn Gomnæs

Bjørn Gomnæs

Regnskapskonsulent, avd. Hønefoss

 

971 18 684

Bjørn Gomnæs har jobbet som regnskapsfører i PraksisUtvikling AS i 20 år.
Regnskapsføring, lønn og årsoppgjør for tannlegevirksomheter har vært de mest sentrale arbeidsområdene.

Anton Gonmæs

Anton Gonmæs

Spesialrådgiver/aut. regnskapsfører

 

971 18 684

Bred erfaring fra ledende stillinger innen bank og forsikring. Bransjeerfaringen knyttet til næringsdrivende tannleger og leger har i hovedsak bakgrunn i hans erfaring med arbeid for disse i tidligere Vital Forsikring (nå DNB), og fra stilling som daglig leder i Dentamed AS.

Stian McGarrighan

Stian McGarrighan

Regnskapskonsulent

Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00