Om oss i:

On Time Regnskap AS
On time Advokatregnskap AS
Praksisutvikling AS

Gårsdagens regnskap ført i dag!

Trenger du et vinnende* regnskapsbyrå som leverer i tide? Gårsdagens regnskap ført i dag.

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Med oppdatert regnskap ser du hvordan selskapet går, og du tar riktige beslutninger i tide.

Hvordan

Med 100% skybaserte løsninger og regnskapskonsulent som er spesialist i din bransje får du bedre regnskap.

Hva

Skreddersydde løsninger for deg. Et enkelt, forutsigbart, nøyaktig og oppdatert regnskap.

Hjem » Om oss

År i bransjen

Du får hjelp av et regnskapsbyrå med både erfaring og nyskaping.

Fornøyde kunder

Du er hjertelig velkommen som kunde hos oss. Spør oss gjerne!

Flinke regnskapsførere

Du blir matchet med en regnskapsfører som kan din bransje. 

Vår historie

On Time Regnskap AS ble grunnlagt for å få bedre regnskapstjenester til egne selskaper. Vi lover fortsatt å være bedre gjennom å være raske, nøyaktige og å bruke den mest effektive teknologien. For at du skal ha ditt regnskap i tide. Med et oppdatert kart styrer du skuta bedre og går ikke på skjær.
Tore Jahren ble daglig leder i 2018 og satte i gang med å ta byrået til nye høyder. Opp i skyen. Dette arbeidet ble prisbelønt med Visma Cloud Accounting Awards i omstilling. Året etter oppnådde byrået AAA-kredittrating selv med sterk vekst. Vi lover deg at vi skal fortsette å drive dette regnskapsbyrået godt for å kunne yte deg de beste tjenestene!
PraksisUtvikling AS ble etablert i 1998. Formålet var å yte regnskapstjenester og økonomirådgivning for næringsdrivende tannleger og leger. Selskapet ble etablert av siviløkonom/autorisert regnskapsfører Anton Gomnæs, som ved etableringen av Praksisutvikling AS hadde bred erfaring fra ledende stillinger innen bank og forsikring. Bransjeerfaringen knyttet til næringsdrivende tannleger og leger har i hovedsak bakgrunn i hans erfaring med arbeid for disse i tidligere Vital Forsikring (nå DNB), og fra stilling som daglig leder i Dentamed AS. Dette var et servicekontor som blant andre Legeforeningen og Tannlegeforening var eiere av, og som utførte regnskaps- og rådgivningstjenester.
Selskapet har stabil bemanning, som sikrer fast kontaktperson til regnskapskunder.
Vår kjernevirksomhet er regnskapsføring og rådgivning innen økonomi, administrasjon og finansiering for tannleger og leger.
On Time Advokatregnskap AS er et skybasert og autorisert regnskapsførerselskap som har spesialisert oss på advokatregnskap. Vi har god erfaring med integrasjoner mellom saksbehandlingssystem og regnskapssystemer for å få en mest effektiv flyt.
I tillegg til å ha ekstra fokus på korrekt behandling av klientmidler, så er vi en fullverdig samarbeidspartner både ved utfakturering, lønn, behandling av inngående fakturaer og årsoppgjør.

Du får hjelp fra oss

Team On Time

Du får en regnskapsfører som kan din bransje. I On Time er det flere bransjer dekket, men med mest fokus på advokatbransjen, og bygg og anlegg. Er din bedrift i en bransje vi ikke dekker, så sender vi deg til riktig sted. Du kan regne med god kundebehandling, og raskt og nøyaktig regnskap.

Tore Jahren

Tore Jahren

Daglig leder / Aut. regnskapsfører

 

951 82 249

Tore Jahren har jobbet innen regnskap, finans og høyere økonomiske stillinger de siste 10 år. Er en pågangsdriver i skybaserte løsninger og gjør utfordringer til muligheter. Har vært med å etablere flere selskaper og holder også kurs/ foredrag innenfor samarbeid i skyen både for kunder og regnskapsførere.

Olga Gilmiyarova

Olga Gilmiyarova

Regnskapskonsulent

 

467 01 322

Olga Gilmiyarova har siden 2012 variert og bred erfaring med regnskapsføring og økonomisk rådgivning for større og mindre bedrifter. Hun er hardtarbeidende og er opptatt av å tilby sine kunder god service.
Olga har stor interesse for detaljer, og har god erfaring med web-baserte regnskapssystemer som Tripletex og Visma eAccounting.

Mads Aanerud

Mads Aanerud

Regnskapskonsulent

Agnieszka Giermach

Agnieszka Giermach

Regnskapskonsulent

467 02 505

Agnieszka er utdannet økonom ved Handelshøyskolen BI.
Har erfaring fra regnskapskontorer og er autorisert regnskapsfører. Jobbet med ulike bransjer og i flere regnskapssystemer.

Sara Pham

Sara Pham

Regnskapskonsulent

413 08 458

Autorisert regnskapsfører med god og solid regnskapsforståelse. Erfaring innen utvikling og effektivisering av rutiner, arbeidsprosesser og system. Bistår kunden med rådgivning innen regnskap og økonomistyring.

Du får hjelp fra oss

Team On Time Advokatregnskap

Du får en regnskapsfører som kan advokatbransjen.

Petter Johnsgaard

Petter Johnsgaard

Regnskapskonsulent

 

968 09 050

Petter Johnsgard har jobbet med regnskap siden 2004. De fleste årene har han jobbet i regnskapsbyrå, hvor han har opparbeidet seg god kompetanse innenfor de fleste regnskapsområdene. Petter har også jobbet som regnskapssjef, samt leid seg inn som konsulent for å bistå selskaper med regnskap, interne rutiner og implementering av systemer. Han har de siste årene spesialisert seg innenfor advokatregnskap.

Du får hjelp fra oss

Team Praksisutvikling

Du får en regnskapsfører som kan din bransje. I Praksis Utvikling AS er det fokus på tannleger og leger. Du kan regne med god kundebehandling, og raskt og nøyaktig regnskap.

Malgorzata Narkiewicz

Malgorzata Narkiewicz

Regnskapskonsulent

 

930 45 584

Malgorzata Narkiewicz er autorisert regnskapsfører og oppdragsansvarlig. Hun utfører kvalitetskontroller og bistår kunder med rådgivning innen lønn, skatt og regnskap. Hun har regnskapserfaring fra bransjer knyttet til tannleger og leger men også investeringsselskaper og selskaper innen bygg og anlegg. Malgorzata har jobbet innen regnskap siden 2009. Hun har både teamleder- og ledererfaringer fra tidligere arbeidsplasser. Hun er opptatt av å tilby sine kunder god service.

Torunn R. Seljevold

Torunn R. Seljevold

Regnskapskonsulent

 

926 23 909

Torunn Rørbakk Seljevold, har jobbet med regnskap både i bedrifter og regnskapskontor, med kunder både innenfor lastebil/verksted, reiseliv og maskinentrepenør-virksomheter.
Fra 2011 ansatt hos Praksisutvikling AS, og porteføljen består i hovedvekt på tannleger, spesialister, leger og legesentre. Jobber med kunder som: Tårnåsen Legesenter AS, Spesialistsenteret Pilestredet Park AS og Asker Tannregulering AS. Har drevet med konkurranseskyting innenfor DFS siden høsten 2006 og er utdannet skyteinstruktør. Har hatt verv som ungdomsleder og kasserer i skytterlaget, og har deltatt på Landsskytterstevnet fra og med 2007.

Bjørn Gomnæs

Bjørn Gomnæs

Regnskapskonsulent, avd. Hønefoss

 

995 36 167

Bjørn Gomnæs har jobbet som regnskapsfører i PraksisUtvikling AS i 20 år.
Regnskapsføring, lønn og årsoppgjør for tannlegevirksomheter har vært de mest sentrale arbeidsområdene.

Stian McGarrighan

Stian McGarrighan

Regnskapskonsulent

Rafal Szysko

Rafal Szysko

Regnskapskonsulent

 

467 07 381

Rafal Szyszko har en høyere utdanning innen økonomi fra Polen. Han har jobbet i mange år som regnskapsfører i Polen før han flyttet til Norge. I Norge jobber han som regnskapsfører siden 2015. Han har en bred erfaring innen regnskap og skatt, samt lønn og HR. Han tar nå de siste eksamener for å bli autorisert regnskapsfører i Norge.

Ståle Undbekken

Ståle Undbekken

Regnskapskonsulent

 

92 65 70 33

Ståle Undbekken er autorisert regnskapsfører/regnskapskonsulent og oppdragsansvarlig. Han utfører kvalitetskontroller og bistår kunder med rådgivning innen lønn, skatt, regnskap og administrasjon. Han har regnskapserfaring fra et bredt spekter av bransjer fra bygg, anlegg og transport til tannleger og leger men også dataselskaper, frisørsalonger mm. Ståle har jobbet innen regnskap i over 20 år, 8 av disse som daglig leder i regnskapsbyrå. Han har erfaring med svært mange regnskapssystemer bl.a. Tripletex og Poweroffice Go.

Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00