Rådgivning

Når gode råd er dyre. Eller er det slik at billige råd er dyre? Trenger du gode råd fra et vinnende* regnskapsbyrå?

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Du ønsker gode råd fra oss som har resultater å vise til for å selv få utvikling i ditt selskap.

Hvordan

Med gode råd basert på oppdatert og riktig informasjon tar du riktige beslutninger.

Hva

Få tilgang til et kompetansemiljø med dyktige ledere, regnskapsførere og advokater.

Hjem » Rådgivning

Hva du kan få hjelp med

Rådgivning

Regnskapsførere

Skybaserte løsninger fører til et raskere oppdatert regnskap som igjen gjør oss i stand til å gi deg de beste rådene basert på regnskapet. Du får en regnskapsfører som kan din bransje. Vi ser helheten fra ditt ståsted. Vi er ditt selskap sin økonomisjef.

Rapportering

Du får et godt grunnlag for gode råd gjennom at du har oppdatert regnskap fra oss. Med skybaserte verktøy og unikt gode rapporter tolket av regnskapsførere med bransjekunnskap får du gode råd for å komme opp og frem.

Regnskap og jus

Du er ekstra trygg hos oss da vi har 5 advokater i vårt kontorfellesskap som har god kunnskap innenfor mange felt. Deres kompetanse benyttes gjerne i skjæringspunktet mellom regnskap og jus.

Kom i gang

Ikke la vanskelige saker bremse deg, ha fokus på det du er flinkest til

Skybaserte løsninger og integrasjoner til Altinn og til bank er med på å bidra til effektiv drift, og til at du får et oppdatert regnskap. Periodiseringer, MVA-oppgjør, lønn blir gjort. Med regnskapsfører fra oss har du alt på stell.

Verdiløfte

Du kan være trygg hos On Time

Du blir godt tatt vare på hos oss. Det er kvalitet i alle ledd og vi lover å bruke effektiv teknologi og å fornye oss hele tiden. Vi lovar at vi gjør alt for at ditt regnskap skal være så oppdatert som mulig, at vi er nøyaktige og at du kan ta bedre beslutninger gjennom å bruke regnskapsfører fra oss.

  • Full kontroll
Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00