Spesialisert regnskap for advokater

Er du en leder eller ansatt i advokatbransjen som er på leting etter den beste løsningen når det gjelder regnskap og økonomistyring? Har du kanskje vært borti andre regnskapsløsninger tidligere, men skulle ønske det fantes et regnskapsfirma med ekspertisen til å skreddersy den optimale løsningen for deg og din bedrift?

Da er du havnet på riktig sted. On Time Advokat forstår jussbransjen, og tilbyr spesialisert ekspertise designet for å få advokater til å skinne.

Hvorfor velge On Time Advokat?

Uslåelig ekspertise

Vårt team består av autoriserte og kompetente regnskapsførere med lang erfaring med regnskap i advokatbransjen. Vi har kunnskapen og erfaringen til å navigere den komplekse og givende bransjen du befinner deg i, og kan garantere nøyaktig og korrekt regnskap- hver gang.

Skreddersydde løsninger

Vi tar oss alltid tiden til å finne ut hva dine behov, utfordringer og mål er, og setter deretter sammen en skreddersydd løsning i samråd med deg- for deg. Fra fakturering til behandling av klientmidler, vi fikser det.

Vi kjenner bransjen

Vi er alltid up-to-date når det gjelder lovverk, reguleringer og endring av informasjon i bransjen. Du kan derfor med trygghet vite at våre regnskapsførere har stålkontroll, selv i en bransje i stadig endring og utvikling.

Tid- og kostnadsbesparelse

Ved å overlate tallene til oss frir du opp dyrebar tid til å fokusere på det som er viktigst for deg og din bedrift. Våre løsninger hjelper deg å maksimere ditt finansielle potensial, samtidig som du minimerer kostnader.

Hva vi tilbyr:

1. Fremoverlente, tilgjengelige og serviceinnstilte regnskapsførere med god kunnskap om din bransje 
2. Regnskap levert i tide, alltid 
3. Kompetanse på både saks- og regnskapssystemer, og integrasjoner mellom disse 
4. Erfaring med klientmidler og gjeldende behandlingsrutiner 

Er du klar for å løfte din bedrifts økonomistyring til nye høyder? Vi også!

Ta det første steget mot finansiell suksess ved å ta kontakt med en av våre spesialiserte regnskapsførere i dag, så kommer vi sammen frem til hva som er den beste løsningen for deg og din bedrift.

Kontakt oss

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med regnskap? Send oss en henvendelse her.

Personalia(Påkrevd)
Bedrift
E-post(Påkrevd)
Still et spørsmål, eller skriv hva det gjelder.

watch_later

Din tid

Bruk tiden på det du trenger mens vi fikser alt innen regnskapet.

verified

Din kontroll

Bevar kontroll mens vi bistår med ekspertise på regnskapet.

favorite

Dine behov

Spesialistene våre hjelper deg med akkurat det du trenger.