Spesialisert regnskap for helsesektoren

On Time Helse har eksistert siden 1998, tidligere under navnet PraksisUtvikling As.

Vi har 25 års erfaring med å hjelpe selvstendig næringsdrivende leger- og tannleger med å best mulig håndtere det komplekse regnskapet som følger med bransjen.

Hvorfor velge On Time Helse?

Ekspertise på helserelatert regnskap

Vårt spesialiserte regnskapsteam sitter på omfattende kompetanse for din unike bransje, og har gjort det i 25 år. Vi hjelper deg med alt fra fakturering, forsikringsrefusjoner og samsvar, som gir deg mulighet til å bruke all tid på dine pasienters behov.

Skreddersydde løsninger

Vi vet at ingen pasienter har like behov, og vi mener derfor det er viktig å gi deg som kunde skreddersydde løsninger når det kommer til din bedrifts regnskap. Med oss på laget er du garantert en løsning som er nøye tilrettelagt for å samsvare med dine mål. Om du er praktiserende på egenhånd eller er del av en mindre- eller større klinikk- vi går den ekstra lengden for å finne den beste løsningen for dine spesifikke behov og mål.

Strategisk innsikt

Utover å holde orden i økonomien tilbyr vi alltid strategisk innsikt vi plukker opp fra din bedrifts data. Denne innsikten kan hjelpe deg å ta informerte beslutninger som igjen kan øke profitt, kontrollere utgifter og videre planlegge bærekraftig vekst.

Vi er her for deg!

Vi er mer enn bare et regnskapsfirma; ved å samarbeide med On Time Helse får du en designert støttespiller på vei mot suksess. Våre regnskapsførere er alltid her for å adressere dine spørsmål og ideer for veien videre, dersom de skulle dukke opp underveis.

Hva vi tilbyr:

1. Eget spesialisert regnskapsteam der hver ansatt har minimum 5 års erfaring i bransjen 
2. Har drevet bransjeorientert innen helseregnskap siden 1998 (tidligere PraksisUtvikling)
3. Selskapsstruktur, skatteopptimalisering for selskaper samt privat skatt 
4. Skybasert regnskap

Velg suksess med On Time Helse!

Din dedikasjon i helseyrket fortjener en finansiell partner som er like dedikert til din suksess. On Time Helse kombinerer ekspertise med innsikt i bransjen for å kunne gi deg den støtten du trenger, når du trenger det. La oss ta oss av tallene, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg. Kontakt oss i dag for et møte med en av våre regnskapsførere, så finner vi sammen ut hvordan vi best mulig kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med regnskap? Send oss en henvendelse her.

Personalia(Påkrevd)
Bedrift
E-post(Påkrevd)
Still et spørsmål, eller skriv hva det gjelder.

watch_later

Din tid

Bruk tiden på det du trenger mens vi fikser alt innen regnskapet.

verified

Din kontroll

Bevar kontroll mens vi bistår med ekspertise på regnskapet.

favorite

Dine behov

Spesialistene våre hjelper deg med akkurat det du trenger.