Tjenester

Gårsdagens regnskap ført i dag!

Ønsker du en regnskapsfører som kan din bransje og bidrar til bedre økonomisk styring og bedre resultater? Trenger du et vinnende* regnskapsbyrå som leverer i tide?

*AAA-kredittrating 2019. Visma Cloud Accounting awards, vinner i omstilling 2018

Hvorfor

Med oppdatert regnskap ser du hvordan det går, og du tar bedre beslutninger.

Hvordan

Med 100% skybaserte løsninger og regnskapsfører som kan din bransje får du bedre regnskap.

Hva

Skreddersydde løsninger for deg. En enkelt og forutsigbar tjeneste for oppdatert regnskap.

Hjem » Tjenester

Hva du kan få hjelp med

Regnskap fra a til å

Regnskap for AS og ENK

Len deg tilbake og fokuser på å godkjenne utgifter i ditt system. Først går mye automatisk i fakturamottaket, deretter posterer din regnskapsfører riktig, raskt og kostnadseffektivt. Med oppdatert regnskap styrer du bedre.

Rapportering

Planlegging av innkjøp og investeringer blir så mye lettere riktig dersom du har oppdatert regnskap med oss. Du får også unike og nyttige rapporter som gir deg et godt bilde av hvordan det går.

Regnskap og jus

Du er ekstra trygg hos oss med tanke på at vi har eiere som også eier advokatbyrå. Vi deler etasje med dem. Den kompetansen som oppstår i skjæringspunktet mellom regnskap og jus er en fordel for deg. 

Hvordan du får bedre

Tjenester fra regnskapsbyrå

Regnskapsfører

Har du hørt at en god regnskapsfører betaler seg selv. Hvordan da? Hos oss får du regnskap som er 100% skybasert og oppdatert. Når mye er digitalisert går det fortere, blir riktigere og du får et mer oppdatert bilde av hvordan bedriften din går. Tenk deg at du kjører båt og kartet oppdateres ti minutter for sent. Da går du før eller siden på et skjær. Det samme skjer hvis regnskapet ditt oppdateres en måned for sent. Du kan unngå det med oss.

  • Bedre beslutninger
  • Oppdatert bilde av hvordan det går

Lønnsregnskap

Du får månedlig avlønning for alle ansatte i bedriften og sender ut elektronisk lønnslipp. Vi ivaretar også løpende a-melding, feriepenger, årsavslutning, og sammenstillingsoppgaver.

  • Alt i skyen
  • Lønn i tide

Årsoppgjør

Du får utarbeidelse av årsoppgjør og innsending til Skatteetaten for alle typer selskap. For AS bistår vi også med aksjonærregisteroppgaver, årsberetning og protokoller, forberedelse og gjennomføring av generalforsamling og innsending til Brønnøysund.

  • Ha fokus på driften
  • Glem byråkrati

hvordan du oppnår bedre lønnsomhet med

Tjenester for å lykkes med din bedrift

Rådgivning

Du får råd fra våre medarbeidere skal tilby gode råd gjennom erfaring i ulike bransjer og stillinger. Vi har medarbeidere med erfaring fra økonomisjef, markedssjef til daglig leder.  Skybaserte løsninger fører til et raskere oppdatert regnskap som igjen gjør oss i stand til å gi de beste rådene basert på regnskapet. Vi ser helheten fra kundens ståsted.

Advokatbistand

Du får en stor fordel gjennom at vi har kontor sammen med 10 dyktige advokater. Deres kompetanse gjør at du kan få bistand i mer kompliserte emner. Du kan få dyktige rådgivere i personalsaker, eiendomstvister, manglende oppgjør mm.

Bedriftsetablering

Du får råd fra ansatte som har drevet egne selskaper. Du får hjelp i etableringsfasen med gode råd, fra valg av selskapsform til søknader til Innovasjon Norge. Velg en regnskapsfører med skyløsning med en gang for å unngå store kostnader den dagen du skal effektivisere.

Tilpassede løsninger

Du får et 100% skybasert regnskapsbyrå som har tilpasset ditt behov inn i ny hverdag. Du får en spesialist innen din bransje. Med skybaserte løsninger ser du stor forandring når det gjelder både brukertilpasning, kostnad og oppfølging.  Vi lover å skreddersy vår løsning mest mulig etter dine behov.

Kom i gang

Ikke la vanskelige saker bremse deg, ha fokus på det du er flinkest til

Skybaserte løsninger og integrasjoner til Altinn og til bank er med på å bidra til effektiv drift, og til at du får et oppdatert regnskap. Periodiseringer, MVA-oppgjør, lønn blir gjort. Med regnskapsfører fra oss har du alt på stell.

Verdiløfte

Du kan være trygg hos On Time

Du blir godt tatt vare på hos oss. Det er kvalitet i alle ledd og vi lover å bruke effektiv teknologi og å fornye oss hele tiden. Vi lovar at vi gjør alt for at ditt regnskap skal være så oppdatert som mulig, at vi er nøyaktige og at du kan ta bedre beslutninger gjennom å bruke regnskapsfører fra oss.

  • Full kontroll
Title Address Description
Holbergs gate 1, 0166 Oslo, Norge

Kontakt oss

Vi setter pris på alle henvendelser og oppfordrer deg til å ta kontakt dersom du ønsker å finne ut mer om hvordan du kan konkurrere bedre med bedre økonomistyring fra oss.

Holbergsgate 1, 0160 Oslo

Man-Fre: 09:00-17:00