Spesialisert regnskap for bygg- og anleggsbransjen

Har det å styre regnskapet simultant med å lede bedriften din blitt en for tidkrevende del av hverdagen?

Fortvil ikke, On Time Bygg & Anlegg hjelper deg gjerne! Vi er spesialiserte i å yte regnskapstjenester for byggbransjen, og kan tilby skreddersydde løsninger for å hjelpe ditt selskap nå suksessen du fortjener.

Hvorfor velge On Time Bygg & Anlegg?

Industri-eksperter

Vi forstår at den finansielle dynamikken i bygg- og anleggsbransjen ikke er som i alle andre bransjer. Med en av våre spesialiserte regnskapsførere kan du sikre deg at regnskapet blir utført slik det burde bli, nøyaktig og i tide.

Skreddersydde løsninger

Ingen byggeprosjekter er like, og hver arbeidsdag byr på nye unike behov som vi kan hjelpe deg med å takle. Om det gjelder kostnadsoversikt, rådgivning angående finansielle avtaler med underleverandører eller budsjetterings-analyser; Vi designer løsninger som er direkte knyttet til hva du trenger, når du trenger det.

Strategisk finansiell planlegging

On Time Bygg & Anlegg gjør mer enn å bare sette inn de riktige tallene, vi vil gi deg muligheten til å planlegge din økonomiske fremtid på best mulig måte. Kanskje du trenger finansiell støtte for et nytt prosjekt, eller trenger hjelp med å styre kontantstrømmen i roligere perioder? Uansett hva det er, kan en av våre eksperter hjelpe deg.

Sømløs integrering

Våre regnskapstjenester kan sømløst integreres med software verktøyene du bruker i dag. Dette for å sikre en myk overgang til våre tjenester, uten å forstyrre dine daglige gjøremål.

Hva vi tilbyr:

1. Prosjektering 
2. Likviditetsstyring 
3. Kompetanse og arbeid i bransjen 
4. Regnskapssystem skreddersydd selskapet

Er du klar for å løfte din bedrift til nye høyder?

Det er vi også! Ta kontakt med oss i dag så vi sammen kan finne ut hva som er den beste løsningen for akkurat deg og din bedrift. Med On Time Bygg & Anlegg er du sikret en partner som ønsker deg finansiell suksess, så ikke vent- la oss starte planleggingen allerede i dag!

Kontakt oss

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med regnskap? Send oss en henvendelse her.

Personalia(Påkrevd)
Bedrift
E-post(Påkrevd)
Still et spørsmål, eller skriv hva det gjelder.

watch_later

Din tid

Bruk tiden på det du trenger mens vi fikser alt innen regnskapet.

verified

Din kontroll

Bevar kontroll mens vi bistår med ekspertise på regnskapet.

favorite

Dine behov

Spesialistene våre hjelper deg med akkurat det du trenger.