Spesialisert regnskap for idrettsklubber

I On Time Idrett har vi forståelse for de unike finansielle situasjonene idrettslag befinner seg i gjennom sesongen.

Som spesialiserte regnskapsførere er vi her for å bli din nye strategiske partner for å sammen oppnå finansiell suksess- både på, og av banen.

Hvorfor velge On Time Idrett?


Ekspertise

Teamet vårt inneholder spesialiserte regnskapsførere med dyp forståelse for idrettens regnskapsprosedyrer. Om det gjelder gjennomgåelse av spillerkontrakter eller veiledning ovenfor komplekse inntektsstrømmer- vi hjelper deg.

Skreddersydde løsninger

På samme måte som en idretts-strategi er skreddersydd til lagets styrker og spillere, lager vi også en skreddersydd løsning for deg når det gjelder regnskapet. Vi hjelper profesjonelle klubber, lokale lag og alt i mellom, så uansett hvor du befinner deg lager vi en vinner-strategi personlig for deg.

Alltid på ballen, alltid oppdatert

Å holde seg oppdatert på reguleringer og endring i lovverk kan være utfordrende når man har ansvar for et idrettslag; la oss ta oss av den økonomiske biten for deg. Våre spesialister er alltid up-to-date på de nyeste standardene og løsningene, og kan derfor garantere at ditt regnskap blir styrt med presisjon og nøyaktighet.

Avkastning på investering

Vi vet at å finansiere ditt lags suksess behøver nøyaktig finansiell styring. Vårt mål er å hjelpe deg optimalisere dine ressurser, øke inntektsstrømmer og å ta økonomiske beslutninger med direkte innvirkninger på din klubbs ytelse.

Hva vi tilbyr:

1. Kontraktstyring
2. Budsjettering
3. Skattestrategi
4. Finansielle rapporter

Bli med på vinnerlaget!

Når du er kunde i On Time Idrett velger du en partner som er like dedikert i din finansielle suksess som du selv er for idrettslaget ditt. La oss ta oss av tallene, så du kan ta deg av å lede laget ditt til topps. Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon med en av våre regnskaps-eksperter og ta det første steget mot finansiell seier. Din suksess er vårt største fokus, la oss vinne sammen!

Kontakt oss

Har du spørsmål til hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med regnskap? Send oss en henvendelse her.

Personalia(Påkrevd)
Bedrift
E-post(Påkrevd)
Still et spørsmål, eller skriv hva det gjelder.

watch_later

Din tid

Bruk tiden på det du trenger mens vi fikser alt innen regnskapet.

verified

Din kontroll

Bevar kontroll mens vi bistår med ekspertise på regnskapet.

favorite

Dine behov

Spesialistene våre hjelper deg med akkurat det du trenger.